Online Professional Essay Services » Discussions


Pharaoh's Gold III nyerőgép áttekintés

  • January 21, 2022
    A Pharaoh's Gold III nyerőgép - a Novomatic által bemutatott klasszikus nyerőgép a Gaminator népszerű gyűjteményéből. A játék az osztrák tervezők legjobb eredményeit tartalmazza. Színes grafikát, látványos hangtervezést, felhasználóbarát kezelőfelületet és számos játéklehetőséget kínál. Mindezt magas hozam (95,1%) és közepes volatilitás egészíti ki. A nyerőgép gyakran meredek csúszásokat produkál nagy nyereményekkel, ami vonzóvá teszi az online kaszinójátékosok számára.

    Hogyan kell játszani a Pharaoh's Gold III játékban


    A gép játéktere hagyományos 5x3-as formátumú, és akár kilenc aktív vonal is választható. Ebben az esetben a fogadási tartomány 1 - 100 érme/vonal, ami a nagy játékosok számára érdekes. Egyetlen kattintással 900 érmés maxbet választható. Az automatikus lejátszás a pörgetések rögzített számának beállítása nélkül is elérhető. A játékosok wazamba kikapcsolhatja a hangsávot, és növelheti a játék képernyőjének méretét.

    A Golden Pharaoh III nyerőgép szimbólumai


    A gép hat kártyaszimbólumot és öt tematikus szimbólumot használ. A kilenctől az ászig terjedő kártyák soronként 2 és 125 közötti tétet fizetnek ki. A Kobra, a szkarabeusz, a macska, a szfinx és a piramis szimbólumokkal 2 és 750 ilyen tét között nyerhet. A kifizetések megduplázódnak, ha a Wild is részt vesz a játékban.

    Scatter


    Ra mágikus szemének képe scatter szimbólumként szolgál. A Pharaoh's Gold III nyerőgépben a scatter 2, 5, 20 vagy 500 össztétet fizet, ha a mező bármelyik pozíciójában megjelenik, 2, 3, 4 vagy 5 értékben. Sőt, ha a következő pörgetés után a tárcsákon három vagy több Scatter szimbólum jelenik meg, a játékos egy bónusz freespin-t kap.

    Wild


    A fáraó arany maszkja a nyerőgép vad szimbóluma. A wild minden más képet helyettesít, kivéve a scattert, és bármely nyerő kombinációban részt véve megduplázza a nyereményt. A Wild egyben a nyerőgép legdrágább szimbóluma is. Ha egy aktív vonalon öt ilyen kép jelenik meg, a játékos vonalanként 9000 tét kifizetését kapja.

    A nyerővonalak nyerőgép Pharaoh's Gold III


    A játékosok egytől kilenc aktív vonalig választhatnak. A nyeremények azonos karakterek kombinációi, amelyek a külső tárcsán balról jobbra haladva egyeznek. Ha egy sorban két vagy több kombináció párosul, csak a legdrágább kombináció kerül kifizetésre.

    Bónusz freespin a Pharaoh's Gold III játékban


    Ha egyszerre három vagy több scattert dob, a bónusz kör kezdődik. Kezdetben a játékos 15 ingyenes pörgetést kap. Ugyanolyan sebességgel és ugyanannyi vonallal játszanak, mint amennyit a nyereményjáték gurításakor aktívak voltak. Az ingyenes pörgetések során a nyerő kombinációk nyereményei megháromszorozódnak.

    Három vagy több Scatter szimbólum ismételt megjelenése további 15-öt ad a fennmaradó ingyenes pörgetésekhez. Az ilyen újrajátszások többször is lehetségesek, így a játékosoknak nagy esélyük van a nagy nyereményekre. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy a bónusz nyereményeket lehet növelni a kockázatos játék, akkor csak sejteni lehet a meredek nyeremények képes kiadni gép Pharaoh's Gold III.

    Kapcsolódó források:

    Royal Treasures nyerőgép áttekintés
    Sakura Fortune nyerőgép áttekintés
    Santa Surprise nyerőgép áttekintés
    Hot Chance nyerőgép áttekintés

(200 symbols max)

(256 symbols max)